قیمت تلویزیون پلاسما در بانه
تلویزیون های Plasma در حال حاضر دیگر محبوب نیستند و هیچ شرکتی علاقه ای به تولید این تلویزیون ها ندارد. تلویزیون های ال ای دی امروزه از کیفیت تصویر بالاتر و مصرف انرژی بسیار پایین تری برخوردار هستند، بنابراین طبیعی است که نسبت به تلویزیون های پلاسما ترجیح داده شوند. بنابراین اگر به دنبال قیمت تلویزیون پلاسما هستید باید بگوییم که این تلویزیون ها دیگر قیمتی ندارند و اصلا تولید نمی شوند. اگر کنتراست تصویر و زمان پاسخگویی تلویزیون های پلاسما برای شما از اهمیت بالایی برخوردار بود می توانید یک تلویزیون اولد یا QLED خریداری نمایید. اما اگر قیمت ارزان آن ملاک اصلی شما بود می توانید به جای آن یک تلویزیون ال ای دی یا ULED خریداری نمایید. تلویزیون های پلاسما در زمان خود تلویزیون های بسیار خوبی محسوب می شدند و جزو بهترین های بازار بودند. اما در حال حاضر که تلویزیون های 2020 در حال معرفی شدن هستند، این تلویزیون ها جایگاهی ندارند و تلویزیون های بسیار با کیفیت تری در بازار موجود هستند که شما می توانید از آنها استفاده کنید.

خرید تلویزیون پلاسما بهتر است یا ال ای دی؟
برای جواب دادن به این سوال باید ویژگی های هر تلویزیون را بررسی کنید. تلویزیون های پلاسما جزو بهترین تلویزیون های زمان خود بودند و نسبت به تلویزیون های ال ای دی آن زمان برتری هایی داشتند. اما در حال حاضر تلویزیون های ال ای دی در بسیاری از مدل ها بسیار پیشرفته هستند و کیفیت تصویر فوق العاده ای ارائه می دهند. تلویزیون های 2019 و تلویزیون های 2020 تولید شده توسط شرکت های مختلف هیچکدام پلاسما نیستند. اکثر برند های موجود در بازار روی تلویزیون های LED و تکنولوژی های مختلف آن سرمایه گذاری کرده اند و آنها را توسعه می دهند. در حال حاضر خرید تلویزیون پلاسما منطقی نیست و بجای آن می توانید با خرید تلویزیون ال ای دی از کیفیت تصویر حتی بالاتری نیز برخوردار باشید. امروزه تلویزیون ها از تنوع بالایی در تکنولوژی ساخت برخوردار هستند و شما انتخاب های زیادی روبروی خود دارید و می توانید با توجه به نیاز و بودجه خود آنها را خریداری کنید. تلویزیون های LED، تلویزیون های OLED، تلویزیون های QLED، تلویزیون های ULED و تلویزیون های منحنی از جمله این موارد هستند.

تلویزیون پلاسما یا Plasma چیست؟
تلویزیون Plasma یا پلاسما یکی از تلویزیون های قدیمی بازار است. این تلویزیون ها از سلول ها یا پیکسل هایی با محتوای گاز یونیزه شده تشکیل شده اند. این سلول ها در اثر برخورد ولتاژ بالا روشن می شوند و تولید رنگ می کنند. تلویزیون های پلاسما دارای نور پس زمینه نیستند و هر سلول نور خود را تولید می کند. به این ترتیب هر ولتاژ الکترونیکی که به سلول داده می شود رنگ خاصی را تولید می کند و تصاویر را به این صورت نمایش می دهند. این تلویزیون ها احتمال پیکسل سوختگی دارند و در اثر تماشای طولانی مدت تصاویر ثابت علامت آن تصویر روی صفحه نمایش بجای می ماند. این علامت ها به مرور کیفیت تصویر تلویزیون را تحت تاثیر قرار می دهند و در صحنه های کاملا روشن قابل مشاهده هستند. تلویزیون های پلاسما نسبت به سایر تلویزیون ها از برق بیشتری استفاده می کنند. کنتراست تصویر تلویزیون های پلاسما بسیار خوب است و رنگ های مشکی را عمیق تر از تلویزیون های ال ای دی قدیمی نمایش می دهند. قیمت تلویزیون های پلاسما نسبت به کیفیت تصویری که ارائه می داند بسیار مناسب بود اما امروزه دیگر تولید نمی شوند.

تفاوت تلویزیون پلاسما با تلویزیون ال ای دی چیست؟
تلویزیون های پلاسما در زمان خود جزو بهترین تلویزیون های بازار بودند و از قیمت ارزان تری نسبت به تلویزیون های ال ای دی برخوردار بودند. تلویزیون های پلاسما به علت اینکه فاقد نور پس زمینه بودند، رنگ های تیره و مشکی را عمیق تر نمایش می دادند اما نسبت به تلویزیون های اولد حرفی برای گفتن ندارند. این موضوع به علت این است که تلویزیون های پلاسما از گاز برایت ولید رنگ استفاده می کنند و اندازه پیکسل های آنها نیز بسیار بزرگ تر از پیکسل های تلویزیون های اولد است. در نتیجه هنگام نمایش صحنه های تاریک نشتی نور بیشتری نسبت به تلویزیون های OLED دارند. کنتراست تصویر در تلویزیون های پلاسما نیز بیشتر از تلویزیون های ال ای دی است. اندازه تلویزیون های پلاسما بزرگ تر از تلویزیون های ال ای دی زمان خود بود و حاشیه و قطر بیشتری داشت. وزن تلویزیون های پلاسما نسبت به تلویزیون های ال ای دی بسیار سنگین تر می باشد. میزان روشنایی صفحه نمایش تلویزیون های پلاسما نسبت به تلویزیون های ال سی دی کمتر بود. علت این موضوع این است که تلویزیون های ال سی دی دارای نور پس زمینه بودند اما تلویزیون های پلاسما هر سلول نور خود را تامین می کرد. اما تلویزیون های پلاسما یک مزیت بزرگ داشتند و آن هم قیمت بسیار پایینترشان نسبت به تلویزیون های ال سی دی بود. بخصوص در سایز های بزرگ قیمت تلویزیون های پلاسما کاملا ارزان تر از تلویزیون های ال ای دی آن زمان بود. امروزه تلویزیون های پلاسما به طور کلی تولید نمی شوند و جای خود را به تلویزیون های ال ای دی داده اند. تلویزیون های ال ای دی امروزه با تکنولوژی های پیشرفته و متنوعی تولید می شوند و کاربرد های مختلفی دارند.


تلویزیون های Plasma با چه کیفیت تصویری تولید می شدند؟
تلویزیون های پلاسما در قدیم جزو بهترین تلویزیون های بازار بودند. این تلویزیون ها در زمان خود از بالا ترین کیفیت تصویر برخوردار بودند و متاسافانه با کنار گذاشتن این تکنولوژی ما شاهد تلویزیون های جدیدی از آنها نیستیم. تلویزیون های HD پلاسما و تلویزیون های Full HD پلاسما از جمله تلویزیون های زمان خود بودند. کیفیت تصاویر در این تلویزیون ها بسیار خوب بود و با توجه به کنتراست تصویر بسیار خوب و نمایش رنگ های تیره عمیق تر عملکرد عالی داشتند. اما با پیشرفت تکنولوژی و توسعه هر چه بیشتر تکنولوژی LED امروزه تلویزیون های ال ای دی بسیار پیشرفته هستند و کیفیت تصاویر آنها فوق العاده است. تلویزیون های ال ای دی همچنین از کیفیت تصویر متنوع تری برخوردار هستند و شما حق انتخاب بیشتری در آنها دارید.
تلویزیون های پلاسما در چه سایزهایی تولید می شدند؟
تلویزیون های پلاسما به علت نوع تکنولوژی که دارند معمولا در سایز های کوچک تولید نمی شوند. اما سایز های بزرگ این تلویزیون در بازار موجود بود و قیمت آنها نیز مرقون به صرفه بود. تنوع سایز ها در تلویزیون های پلاسما محدود است. برای مثال می توان به تلویزیون 32 اینچ پلاسما، تلویزیون 43 اینچ پلاسما، تلویزین 50 اینچ پلاسما، تلویزیون 60 اینچ پلاسما و سایز های خیلی بزرگ تر اشاره نمود. امروزه تلویزیون های پلاسما دیگر تولید نمی شوند و بجای آنها تلویزیون های ال ای دی آمده اند که در کنار قیمت مناسب از کیفیت تصویر بالاتری برخوردار هستند. شما می توانید سایز های مختلف آنها را در بخش تلویزیون های ال ای دی مشاهده نمایید.
